top of page

Gezinsvakantie

Een vakantie met de kinderen is het ideale moment om met het gezin even te ontspannen. Leie Travel zoekt voor u en uw kinderen de leukste familievakanties uit. Als onafhankelijk reisbureau bieden wij een ruim assortiment van touroperators aan. Daarnaast kunnen wij uw gezinsvakantie ook volledig op maat uitwerken. Contacteer ons telefonisch of per mail en wij maken graag uw reisdromen waar.

Bestemmingen in de kijker

Image by Ioana Mohanu

Algarve

De Algarve in Portugal is een ideale vakantiebestemming voor families. U kan er heerlijk relaxen op de goudgele stranden en vindt er waterparken, natuur en cultuur.

Image by Luca Florio

Menorca

Voor een strandvakantie met jonge kinderen is Menorca een topbestemming. U vindt er mooie stranden, een indrukwekkende natuur en veel leuke activiteiten zoals aquaparken en dolfijnenexcursies.

Image by Christian Klose

Kos

Kos is het populairste Griekse eiland onder families. Op Kos zijn er veel kindvriendelijke hotels en kan u leuke excursies maken met het hele gezin.

Inspiratie

Onderstaande artikels dienen uitsluitend als suggestie. Vindt u uw favoriete reisbestemming hier niet terug, aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen u graag verder met een vrijblijvende offerte op maat

BEL ONS
+32 479 40 42 66

KOM LANGS
Markt 47, Deinze

bottom of page