top of page
Frankrijk.jpeg

Frankrijk

La douce France

Frankrijk biedt als vakantiebestemming het beste van alle werelden. 'La douce France' is al decennia lang een geliefde vakantiebestemming. Er is een enorme variëteit aan landschappen, van de Elzas tot de Mont Ventoux, van de Champagnestreek tot de Côte d'Azur. Daarnaast kan u ook genieten van de Franse keuken en de heerlijke wijnen. Leef tijdens uw vakantie als God in Frankrijk... Contacteer ons om uw droomreis naar Frankrijk samen te stellen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat.

Populaire regio's in Frankrijk

Eiffeltoren Parijs
iStock-490129602_edited.jpg
valentin-b-kremer-j44731ZTZ_4-unsplash.jpg

Parijs

Provence

Côte d'Azur

Parijs, gelegen in Île-De-France is het kloppende hart van Frankrijk. De prachtige monumenten, de musea en de romantische Seine geven de stad een unieke sfeer.

Een vakantie in de Provence betekent zon, natuur en cultuur. Ontdek de bloeiende lavendelvelden, hoofdstad Marseille tot de Gorges du Verdon.

Geniet van een zonovergoten vakantie aan de Côte d'Azur. Ontdek het Zuid-Franse landschap en bezoek mondaine badplaatsen zoals Saint-Tropez, Nice en Cannes.

Inspiratie

Onderstaande artikels dienen uitsluitend als suggestie. Vindt u uw favoriete reisbestemming hier niet terug, aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen u graag verder met een vrijblijvende offerte op maat

BEL ONS
+32 479 40 42 66

KOM LANGS
Markt 47, Deinze

bottom of page