top of page
julian-timmerman-Fn27DlI8bZ8-unsplash.jpg

Griekenland

Veelzijdig Griekenland

Griekenland is een prachtige vakantiebestemming die enorm veel te bieden heeft. Ontdek de ongelooflijke historische sites in Athene, geniet van de natuur op Corfu, doe aan island hopping om de vele eilanden te ontdekken en geniet van de traditionele Griekse keuken. In Griekenland heeft elk eiland zo zijn eigen karakter waardoor je elk jaar opnieuw een nieuw stukje van het land kunt ontdekken. Populaire eilanden zijn Kreta, Rhodos, Kos, Zakynthos, Corfu, Santorini, Samos en Lesbos. Contacteer ons om uw droomreis naar Griekenland samen te stellen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat.

Populaire Griekse Eilanden

iStock-1127131482.jpg
iStock-1094584188.jpg
chris-karidis-QXW1YEMhq_4-unsplash (1).jpg

Kreta

Rhodos

Corfu

Kreta is het meest populaire eiland van Griekenland, dit komt door de veelzijdigheid. Ontdek de mooiste stranden, wandel door de Samariakloof of ga varen met een Catamaran.

Ontdek de rijke cultuur en geschiedenis in Rhodos-Stad, maak een wandeling in de natuur, neem een duik in de zee of maak een boottrip.

Corfu is het meest groene eiland van Griekenland, ideaal voor natuurliefhebbers. Corfu heeft een prachtige natuur, langgerekte stranden en pittoreske dorpjes.

BEL ONS
+32 479 40 42 66

KOM LANGS
Markt 47, Deinze

Inspiratie

Onderstaande artikels dienen uitsluitend als suggestie. Vindt u uw favoriete reisbestemming hier niet terug, aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen u graag verder met een vrijblijvende offerte op maat

bottom of page