top of page
pierre-jeanneret-bP_8rmeUnBo-unsplash.jpg

Rondreizen

Een rondreis laat u intensief kennismaken met een land of regio. Onze rondreizen bevatten de mooiste routes en brengen u op prachtige plaatsen. Wij organiseren zowel culturele als avontuurlijke rondreizen voor jong en oud. Leie Travel werkt voor u graag een rondreis uit die voldoet aan uw wensen. Als onafhankelijk reisbureau bieden wij een ruim assortiment van touroperators aan. Daarnaast kunnen wij uw rondreis ook volledig op maat uitwerken. Contacteer ons telefonisch of per mail en wij maken graag uw reisdromen waar.

Rondreizen in de kijker

Image by Joan Oger

Rondreis Andalusië

Ontdek de hoogtepunten van het prachtige Andalusië. Geniet van een zonovergoten vakantie, cultuur en de Spaanse keuken. Ontdek parels zoals Sevilla, Córdoba, Granada, Málaga, en Marbella.

Image by Andy Holmes

Rondreis Napels en omgeving

Reis langs de mooiste kust van Italië, ontdek het prachtige Napels en zijn omgeving. Ontdek Napels, Capri, Sorrento, Pompeï en de Amalfitaanse Kust.

Image by Nicolas J Leclercq

Rondreis IJsland

Laat u bekoren door de prachtige natuur van IJsland. Reis met een 4x4 jeep door Zuid- en West-IJsland. Maak een walvissafari, ontdek de talloze gletsjers en spot het noorderlicht.

Inspiratie

Onderstaande artikels dienen uitsluitend als suggestie. Vindt u uw favoriete reisbestemming hier niet terug, aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen u graag verder met een vrijblijvende offerte op maat

BEL ONS
+32 479 40 42 66

KOM LANGS
Markt 47, Deinze

bottom of page