top of page

Over ons

Welkom bij Leie Travel

Plannen voor een ontspannende strandvakantie, een avontuurlijke rondreis of een weekendje weg. We staan u met persoonlijk advies bij in de voorbereidingen van uw volgende reis.

Op deze website vindt u ter inspiratie enkele voorbeeldreizen. Naast de pakketreizen werken we ook reizen op maat uit. Kom bij ons langs op kantoor in Deinze, stuur ons een mailtje of bel ons even op! Wat uw reisplannen ook zijn, wij zorgen voor een memorabele reis op uw maat.

273231234_1065560414341324_597435567580271928_n.jpg

Over Femke

Mijn naam is Femke en al mijn hele leven lang ben ik gepassioneerd door reizen en ondernemen. Reizen is voor mij herinneringen voor het leven maken. Met Leie Travel zorg ik voor een complete reisbeleving en garandeer ik u een zorgeloze vakantie. Contacteer me telefonisch, via mail of kom even langs op kantoor voor een offerte op maat.

Kom langs

Leie Travel heeft een kantoor in het centrum van DeinzeBent u nog op zoek naar inspiratie of meer informatie? We hebben tal van reisbrochures voor u klaarliggen. Kom gerust eens langs voor persoonlijk advies. Vertel uw reisplannen en persoonlijke voorkeuren, zo komen we samen tot uw droomreis.

273916659_1121527378596517_4812054930404841318_n.jpg

Waarom Leie Travel?

BESPAAR TIJD

Een reis plannen die voldoet aan al uw wensen vergt enorm veel tijd. Uw reis is het mooiste moment van het jaar dus wilt u dat alles in orde is. Wij controleren dagelijks de beste promoties, verkennen de nieuwste hotels en zijn op de hoogte van de huidige coronamaatregelen op de bestemmingen.

We werken ook samen met gekende touroperators, zo kunnen wij u gericht helpen.

ONTDEK NIEUWE BESTEMMINGEN

Reist u graag elk jaar naar dezelfde vertrouwde bestemming of wil u liever verschillende plekken ontdekken? Eender waar u naartoe wilt, wij stippelen voor u van A tot Z de ideale reis uit. Contacteer ons telefonisch, via mail of kom even langs op kantoor. Daarna maken wij voor u een vrijblijvende offerte op maat.

VERTREK ONTSPANNEN OP REIS

Wij nemen de voorbereidingen van uw reis graag op ons. We zorgen ervoor dat al uw reisdocumenten tijdig klaarliggen of digitaal beschikbaar zijn. We regelen voor u ook graag een taxi ter plaatse. Heeft u specifieke wensen of bepaalde voedselallergieën, wij zorgen ervoor dat uw hotel hiervan op de hoogte is. 

UW GELD IS VEILIG BIJ ONS

Leie Travel is als erkend reisbureau aangesloten bij het Garantiefonds Reizen. Zo is er altijd 100% bescherming tegen een mogelijke faling van partners. Uw reis zal gegarandeerd altijd doorgaan of terugbetaald worden.

BEL ONS
+32 479 40 42 66

KOM LANGS
Markt 47, Deinze

bottom of page