top of page

Weekendje Weg

Ga er even tussenuit met een welverdiend weekendje weg. Blijft u graag in eigen land of toch liever naar het buitenland? Kies voor een sportief wandelweekend, kom tot rust tijdens een wellness weekend of maak een leuke citytrip. Als onafhankelijk reisbureau bieden wij een ruim assortiment van touroperators aan. Daarnaast kunnen wij uw weekendje weg ook volledig op maat uitwerken. Contacteer ons telefonisch of per mail en wij maken graag uw reisdromen waar.

Bestemmingen in de kijker

iStock-1344116464.jpg

Weekendje Limburg

Kies voor een weekendje weg naar Limburg, u kan er shoppen in Hasselt of Maasmechelen, wandelen in het Nationaal Park Hoge Kempen en 'fietsen door de bomen'.

pexels-pavel-danilyuk-6667471.jpg

Wellness weekend Ardennen

Kies voor een ontspannend wellness weekend in de Ardennen. Leie Travel selecteerde voor u heerlijke hotels met wellness.

iStock-865493434.jpg

Champagnestreek

De Champagnestreek is de ideale bestemming voor een weekendje weg. Overnacht in een prachtig hotel met zicht op de wijngaarden en ga heerlijk gastronomisch dineren.

Inspiratie

Onderstaande artikels dienen uitsluitend als suggestie. Vindt u uw favoriete reisbestemming hier niet terug, aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen u graag verder met een vrijblijvende offerte op maat

BEL ONS
+32 479 40 42 66

KOM LANGS
Markt 47, Deinze

bottom of page