top of page

Winters Lapland

Lapland is een van de laatste stukjes ongetemde wildernis in Europa. Naast een onaangetaste natuur en authentieke charme, is er de onverstoorbare rust van Noord-Scandinavië. Het kan er zó oorverdovend stil zijn, dat je het eigenlijk niet voor mogelijk houdt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het noorderlicht, wat een fabelachtig natuurspektakel...


HUSKYSAFARI & RENDIERSLEE

Door de sneeuw met sneeuwschoenen, fatbikes of zelfs te paard? Of een tocht per sneeuwscooter, rendierslee of een huskysafari? We maken er een onvergetelijke ervaring naar Lapland van. Ook als je het wat actiever of nog specialer wil. Denk maar aan langlaufen, skiën, ijsdrijven, icekarting en meerdaagse expedities.


SLAPEN IN EEN IGLO?

Een origineel of typisch verblijf maakt je Laplandervaring compleet. Kies voor een gezellig boetiekhotel, typische chalet, luxueuze lodge, glazen iglo, ijssuite, designboomhut …


DINER IN IJSRESTAURANT

Wie reist naar Lapland, móét de verrassende en heerlijke keuken geproefd hebben. Vooral wanneer lokale producten op de kaart staan zoals rendier, eland, zalm, kabeljauw, king crab, bereidingen met diverse bessensoorten of lekkere zoete dessertjes. Wat zeker niet tijdens je reis mag ontbreken is een uniek diner in een ijsrestaurant of een heus Laps buffet in een gezellige ‘kota’.


VLIEG RECHTSTREEKS NAAR DE SNEEUW

Van half december tot half maart vlieg je rechtstreeks van Brussel naar het Hoge Noorden. In amper 3u20 sta je al met je voeten in de sneeuw. In februari en drukkere vakantieweken zijn er zelfs meerdere vluchten per week, waardoor je reizen kan maken van 4, 5 of 8 dagen. En dankzij de gunstige vluchturen spendeer je ook nog eens een maximum aan tijd ter plaatse.


Interesse? Contacteer ons telefonisch of via mail voor meer informatie.Comments


bottom of page