top of page
iStock-539115110_edited.jpg

Citytrip

Hou je van gezellige steegjes, prachtige musea en hippe restaurants? Ga dan shoppen in Londen, proef tapas in Valencia, bewonder het Colosseum in Rome of geniet van spectaculaire uitzichten in New York. Als onafhankelijk reisbureau bieden wij een ruim assortiment van touroperators aan. Daarnaast kunnen wij uw citytrip ook volledig op maat uitwerken. Contacteer ons telefonisch of per mail en wij maken graag uw reisdromen waar.

Citytrips in de kijker

Image by Michele Bitetto

Rome

Rome is de ideale citytrip voor wie houdt van cultuur, geschiedenis, architectuur, de Italiaanse flair, gezellige straatjes en de heerlijke Italiaanse keuken.

valencia-g8803d72a7_1280.jpg

Valencia

In Valencia vind je mooie stranden, een prachtige architectuur, mooie natuurparken en interessante musea. Proef ook zeker eens de echte Valenciaanse paella.

city-gfde3f165d_1920.jpg

Lissabon

Een stedentrip naar het zonnige Lissabon is altijd een goed idee! Ontdek de gezellige straten, authentieke gele trams, mooie architectuur en leuke food hotspots.

Inspiratie

Onderstaande artikels dienen uitsluitend als suggestie. Vindt u uw favoriete reisbestemming hier niet terug, aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen u graag verder met een vrijblijvende offerte op maat

BEL ONS
+32 479 40 42 66

KOM LANGS
Markt 47, Deinze

bottom of page