top of page
michael-tomlinson-dZBQbB9TaIQ-unsplash.jpg

Spanje

Ontdek Spanje

Spanje is een prachtige vakantiebestemming die enorm veel te bieden heeft. Geniet er van de prachtige natuur in het Baskenland, ontdek de Spaanse cultuur in kunststeden zoals Barcelona, Madrid of Sevilla, zwem in de azuurblauw zee aan de Costa Brava of geniet van Spaanse wijnen en tapas aan de Costa del Sol. Ontdek Spaanse eilanden zoals Ibiza, Mallorca, Menorca, Tenerife, Gran Canaria of Lanzarote. Geniet tijdens uw vakantie in Spanje van de prachtige stranden, de culturele steden en het aangename klimaat. Contacteer ons om uw droomreis naar Spanje samen te stellen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat.

Populaire regio's in Spanje

iStock-509288876.jpg
joan-oger-PWrNP4bQHB4-unsplash.jpg
Tenerife.jpeg

Catalonië

Andalusië

Canarische Eilanden

De regio Catalonië staat vooral bekend om Barcelona, maar er is nog zoveel veel meer te doen. Bezoek het prachtige Tossa de Mar, picknick tussen de locals in Malgrat de Mar of ontdek het rustige binnenland.

Bezoek tijdens uw vakantie in Andalusië schitterende steden als Sevilla, Córdoba en Granada. Flaneer in Marbella of geniet van heerlijke tapas in Málaga.

Ga op vakantie naar een van de Canarische Eilanden: Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura ... De Canarische Eilanden hebben het hele jaar door warme temperaturen. 

Hotels in de kijker

Bahia del Duque 5*

Amàre Beach Hotel Marbella 4*

Iberostar Selection Playa de Muro 5*

Inspiratie

Onderstaande artikels dienen uitsluitend als suggestie. Vindt u uw favoriete reisbestemming hier niet terug, aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen u graag verder met een vrijblijvende offerte op maat

BEL ONS
+32 479 40 42 66

KOM LANGS
Markt 47, Deinze

bottom of page