top of page

Zakenreizen

Zakenreizen op maat

Bij Leie Travel kan u terecht voor de organisatie van al uw zakenreizen. Bij het plannen van zakenreizen komt veel meer kijken dan u in eerste instantie denkt. Leie Travel verzorgt voor u graag de vliegtickets, hotelreserveringen, transfers, taxireserveringen, overtochten en reisverzekeringen. Door de samenwerking met onze partners profiteert u altijd van de scherpste prijzen.

Zakenman

Leie Travel: 24/7 bereikbaar voor u

Als u ter plaatse hulp nodig heeft dan kan u vertrouwen op onze uitstekende bereikbaarheid. Ook buiten de kantooruren kan u ons steeds bereiken op ons 24/7 noodnummer. Wij werken niet met een extern callcenter, u kan altijd direct een medewerker van Leie Travel spreken.​

Smart Phone Call

Streef naar duurzame zakenreizen

Bent u internationaal actief dan kan de CO2-uitstoot van uw zakenreizen een impact op het klimaat hebben. Om naar een duurzaam reisbeleid te streven kan u tijdens uw zakenreizen verblijven in ecologische accommodaties en/of de schadelijke CO2-uitstoot van uw vliegreis compenseren.

arnaud-mesureur-7EqQ1s3wIAI-unsplash.jpg
Greentripper Logo Transparant.png

Leie Travel X Greentripper

Leie Travel en Greentripper werken samen om de impact van zakenreizen op het klimaat te compenseren door middel van gecertificeerde CO2-reductieprojecten. Deze samenwerking maakt het voor u mogelijk om de klimaatimpact van uw zakenreis te compenseren. Hoeveel u moet compenseren is afhankelijk van de vliegafstand die u aflegt.

   

BEL ONS
+32 479 40 42 66

KOM LANGS
Markt 47, Deinze

bottom of page