top of page

Kroatië

Ontdek Kroatië

Kroatië is een prachtige vakantiebestemming die veel te bieden heeft: mooie meren, spectaculaire watervallen, het heerlijke eten en de prachtige stranden. Ontdek de Plitvice-meren op het schiereiland Istrië, neem plaats in de kabelbaan van Ilica naar Zagreb, bezoek de kustlijn van het eiland Krk of geniet van een heerlijke strandvakantie in de regio Dalmatië. In Kroatië kan u ook een uitgebreide rondreis maken om de mooiste Kroaatse streken te ontdekken. Contacteer ons om uw droomreis naar Kroatië samen te stellen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat.

Populaire regio's in Kroatië

Image by Vlado Sestan
Hvar Kroatië.jpg
Image by Mike Swigunski

Istrië

Dalmatië

Nationaal Park Plitvice

Istrië is een schiereiland gelegen in het noorden van Kroatië. Het is een zonovergoten schiereiland met talloze mooie stranden, pittoreske dorpen en steden, een veelzijdige natuur en een authentiek binnenland.

Een reis naar Dalmatië is ideaal als u houdt van een zonnige vakantie met leuke activiteiten. Ga wandelen in de natuur, drink cocktails op het strand of ontdek historische steden zoals Split.

Nationaal Park Plitvice is een van de mooiste natuurparken van Europa. Wandel er langs de talrijke meren en de feeërieke watervallen.

Inspiratie

Onderstaande artikels dienen uitsluitend als suggestie. Vindt u uw favoriete reisbestemming hier niet terug, aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen u graag verder met een vrijblijvende offerte op maat

BEL ONS
+32 479 40 42 66

KOM LANGS
Markt 47, Deinze

bottom of page