top of page

Glamping in Kroatië

Kroatië heeft veel te bieden als vakantiebestemming: mooie meren, spectaculaire watervallen, het heerlijke eten en de prachtige stranden. Leie Travel selecteerde de twee populairste vakantieregio's in Kroatië voor een glamping vakantie!


Istrië, een wondermooi schiereiland in het noorden van Kroatië

Istrië is een prachtig schiereiland in het noorden van Kroatië, omringd door azuurblauw water van de Adriatische Zee. De prachtige stranden zijn dankzij de blauwe vlaggen bijzonder veilig voor kinderen. Bezoek pittoreske kustplaatsen als Poreč, Rovinj, Umag, Vrsar en Pula.


Ga met het hele gezin op glamping vakantie in Istrië. De campings bieden er comfortabele glamping accommodaties, waterparken en animatie voor de kinderen. Geniet tijdens je glamping vakantie in Istrië van het mediterrane klimaat, de traditionele keuken en de romantische havensteden.


Dalmatië, het prachtige zuiden van Kroatië

Als je tijdens je glamping vakantie op zoek bent naar veel afwisseling dan ga je best naar Dalmatië, in het zuiden van Kroatië. Er zijn ruim 900 eilanden met prachtige baaien, mooie stranden en unieke natuur. Eilanden als Hvar, Brac en Korcula zijn zeker een bezoek waard en zijn makkelijk te bereiken per veerboot. Ook plaatsen als Split, Dubrovnik, Opatija en Sibenik zijn absoluut een aanrader.


Naast mooie stranden vind je in de regio Dalmatië ook veel middeleeuwse stadjes, een prachtige natuur en nationale parken. Je kan tijdens je vakantie verschillende activiteiten doen zoals snorkelen, surfen of duiken. Daarnaast beschikt de regio Dalmatië over kwalitatieve glamping accommodaties.


Wilt u graag op vakantie naar Kroatië? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Contacteer ons telefonisch of per mail en wij maken graag uw reisdromen waar.

bottom of page