top of page

Italië

La dolce vita Italia

Italië is een prachtige vakantiebestemming die veel te bieden heeft. 'La dolce vita Italia' is al decennia lang een geliefde vakantiebestemming. Geniet er van de prachtige natuur en cultuur, de azuurblauw zee, en de heerlijke Italiaanse keuken. Er is een enorme variëteit aan landschappen, van de Toscane tot Sardinië, van steden als Rome en Milaan tot de trulli in Puglia. Geniet tijdens uw vakantie in Italië van het heerlijke klimaat, de Italiaanse gastvrijheid, de prachtige culturele steden en de ongerepte natuur. Contacteer ons om uw droomreis naar Italië samen te stellen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat.

Populaire regio's in Italië

marco-ghirello-04WzZzBvSHI-unsplash.jpg
fotointoscana-by-moira-e-raffaella-lbZG3-qm2ac-unsplash.jpg
275167158_6248605862777_4441816767398039793_n.jpg

Lombardije

Toscane

Ligurië

Geniet in de regio Lombardije van prachtige steden zoals Milaan, uitgestrekte meren zoals het Gardameer, de groene omgeving en het aangename mediterrane klimaat.

Bezoek tijdens uw vakantie in Toscane kunststeden zoals Pisa of Florence. Of verblijf tussen de wijngaarden op het idyllische Italiaanse platteland.

De Italiaanse Rivièra, het prachtige Cinque Terre en het mooie landschap zijn de troeven van Ligurië. Daarnaast is de Bloemenrivièra hier ontzettend populair vanwege de mooie zandstranden.

Inspiratie

Onderstaande artikels dienen uitsluitend als suggestie. Vindt u uw favoriete reisbestemming hier niet terug, aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen u graag verder met een vrijblijvende offerte op maat

BEL ONS
+32 479 40 42 66

KOM LANGS
Markt 47, Deinze

bottom of page