top of page

Safari Namibië

Klaar voor een ongerept avontuur naar de Kalahariwoestijn, de rotsformaties van Damaraland en de Afrikaanse wilde dieren? Wij bieden indiviuele selfdrives en Nederlandstalig begeleide groepsreizen aan naar deze wonderbestemming (in samenwerking met specialist Live To Travel). Zet je schrap voor een 14-daagse reis vol sensaties.Onbedwingbare woestijn

De onbedwingbare Kalahariwoestijn loopt vol wildlife. In een 4x4 ga je dwars door de rode duinen op zoek naar gemsbokken, elandantilopen, Kalahari-leeuwen, luipaarden en springbokken. Daarna gaat je reis verder in de Namib, de oudste woestijn van de planeet. Je bezoekt de kleiige Sossusvlei en de Dodevlei, beroemd voor zijn iconische, oeroude kameeldoornbomen.


Ruwe natuurpracht

Dat Namibië ooit een Duitse kolonie was, kan je in het sfeervolle Swakopmund nog merken. De locals kunnen er nog steeds een mondje Duits. Een dag later speur je tijdens een boottocht in Walvisbaai naar zeehonden, dolfijnen, pelikanen en flamingo’s. Zin in ruwe natuurpracht? In Damaraland vind je versteende fossielbomen, de oeroude rotstekeningen van Twijfelfontein, en de spectaculaire zandsteenformaties van Organ Pipes. Nadien ontmoet je de Himba’s, een van Afrika’s laatste nomadische stammen.


Safari Etosha Nationaal Park

Tijdens een indrukwekkende safari door Etosha Nationaal Park, ben je getuige van een spannend tafereel. De grote trek van zebra’s, springbokken, olifanten en giraffen, met de hongerige roofdieren in hun kielzog.


Geen nood als je nog niet alle Big Five hebt afgevinkt. Op een laatste safari in Erindi Game Reserve, gekend voor zijn hoge concentratie aan wildlife, tref je leeuwen, neushoorns, buffels, olifanten en luipaarden aan.


Graag mee naar Namibië?

Vraag ons naar deze 14-daagse groepsreis naar Namibië uit het aanbod van Live To Travel. Volledig met Nederlandstalige begeleiding! Afreisdata in 2022: 14/07, 11/09, 9/10, 6/11. Vanaf € 3.710 per persoon. Liever individueel? Vraag ons een droomreis op maat. Volledig naar wens uitgewerkt.Comments


bottom of page